Home » Adventures » Suspect

Suspect

Hints: 

*I office bør du kigge under liget.

 *Tag også business card og folder. Giv disse til det private øje.

*Når butleren CSmythe) har samlet glasskårene op tag da basket og giv den til detektiven og bed ham om at analysere den.

*Gem dig i library ved 10.45-tiden og vent. *Følg efter de implicerede og red papiret ud af kaminen.

*Giv også den seddel til detective og du kan nu fortsætte din egen opklaring uden at blive arresteret.

Per Nielsen.


-Per Nielsen har endelig fået svar på sit spørgsmål efter knap 1 år i Grow Up’en. (Kan det være meningen?) Og jeg siger mange, mange tak til Øistein for dette også. Men lad os lige gentage Per Nielsens spørgsmål, hvis nogle skulle have glemt det: Hvad skal jeg bruge crowbar til? og hvor? Har kurven i closet nogen betydning?

*Når du finner crowbar ”hide behind Mercedes” vent på Michael. Vent til han forsvinner. ”Open trunk with crowbar” på BMW’en. Den eneste kurven av interesse er den på kjøkkenet med glass-skårene i.

-Har uoverensstemmelsen mellem Alicias’ wet overcoat og vejret, da hun kom, nogen betydning? Hvis det har, hvordan forklarer jeg det så til detektiven?

*Ja, Kristian, den er sgu’ også sværd. Nogle ville endda gå så langt som til at sige ”ulogisk”, men efter min mening er ”knaldsværd” et rammende udtryk, Hvad med ”show wet coat to detective” og ”tell detective about weather”?

Forsiden af Vol 3, no 2 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 8 - 1989
Subscribe to RSS - Suspect