Home » Adventures » Wasteland

Wasteland

Anmeldelse: 
Fås kun til Commodore 64. Pris: GRATIS!
Ja, man tror det er løgn ikk'? I Danmark sidder en adventurefreak med Incentives Graphic Adventure Creator og keeeder sig. Laver et adventure til 64'eren og beslutter sig for at forære det væk til alle interesserede. Spillet er gratis. Blot forlanger han en diskette og en frankeret svarkuvert ELLER 10,- kroner for dette! Vælg selv. - Og hvad så med spillet?
Det er nok et af de bedste HG-adventures jeg har set indtil nu. Trods mulighederne i GAC'en har han sparet os for overflødig grafik-sprøjt og presser derfor den reneste text lige ud i vores hoveder! - Og hvem er han?
"Han" er skam Michael Svendsen. Manden, der har stiftet AED - The association for elimination of dictators - og givet netop dig muligheden for at vandre gennem Wastelands ørkener, templer, bjerge, huler, landsbyer og jungler. Intet er overladt til fantasien, når du får flg. plot serveret i den medfølgende "lille" manual. Du er, som du sikkert husker, John De 'Ath og hvis du ikke skulle vide det, er dit job at udrede en del uldne tråde i en lille landsby i nord-territoriet. Dine informationer får du ved at læse lidt i AED's hemmelige arkiver og stormer så i din Super-V8 Car ud for at røre suppen i stykker.
Uheldigvis strejker din bil et par kilometer inden du når landsbyen, but what's up doc? Kender I ikke snigende John?
Ind til landsbyen går det af små krogede stier, gennem templer og over bjerge sveder du i flere timer, inden du står overfor dit opgør med den store onde diktator (bid mærke i navnet) Quarrior! Og her, min herre, er du oppe imod ikke blot een stærk mand, men også en masse stærke puzzles. Go for it! Michael venter med en diskette!
 
Er du interesseret i Wasteland så skriv til: The Danish Adventure Company
v/ Michael Svendsen
Agertoften 39
6000 Kolding
Husk! Frankeret svarkuvert + diskette eller
10,- kroner.
NYX.
Lyd: 
Det slipper vi heldigvis for!
Grafik: 
Det bliver bedre og bedre, for her er du heldigvis i besiddelse af et rent text-adventure.
Parser: 
Det er GAC'en og et virkelig plus er, at du ikke blot kan dele kommandoerne med f.eks. et komma, men også kan lave 4 eller 5 linjer delt med kommaer! Faktisk en dejlig detalje, fremfor andre spil, hvor man må taste hele molevitten om igen, fordi man netop er kommet ud over linje nummer 2.
Parser Score: 
75%
Ordforråd: 
Michael har givet spillet flere ord end nødvendigt, hvilket giver denne lidt over middel karakter. I stedet for et "I don't know"- svar får du enten et sjovt eller brugbart svar. Selvfølgelig med begrænsninger!
Ordforråd Score: 
55%
Sværhedsgrad: 
De puzzles, du stilles overfor i Wasteland, er alle logiske, men derfor ikke nemme. Flere steder sad jeg fast og måtte ringe Michael op på de særeste tidspunkter (ja, det har jeg lært fra Helplinen) for at få hjælp. Men hjælpen var ikke givet dårligt ud. Jeg nød spillet!
Sværhedsgrad Score: 
69%
Præsentation: 
Her er mere manual at hente end bag på Mastertronics kassetter! En faldet A5, der giver dig lige akkurat, hvad du behøver af instruktioner.
Præsentation Score: 
40%
Valuta for pengene: 
For første gang i de nu 19 måneder Posten har været på gaden, har vi givet en karakter over 100% - Simpelthen fordi spillet er GRATIS!
Valuta for pengene Score: 
150%
Subjektiv vurdering: 
Wasteland var sjovt at spille, sjovt så længe det varede. Og det varede længe! Efter nogle timers spilleri og korttegning var min score kun på 25 procent, og så bliver man jo glad. For tænk, hvis dette spil allerede havde været forbi om lidt. Det er umagen værd at skaffe sig en frankeret svarkuvert og en diskette og sende til Michael for at få dette spil. Du vil ikke fortryde det! Og så er det Public Domain.
Subjektiv vurdering Score: 
60%
Kommunikation: 
Da indbyggerne i landsbyen er bragt i trance, er de ikke så snakkesalige, men flinke mennesker støder du da på. Dog er din mulighed for kommunikation begrænset!
Atmosfære: 
Jeg er dybt impressed af beskrivelserne af lokaliteterne, svarene og den gennemgående blanding af humor og alvor, der er i dette spil. Det hele er beskrevet på en ny og god måde og alligevel er det set før. Men denne gang er en snoet sti ikke blot en snoet sti og et tempel ikke et tempel! Det er nyere, sjovere og flottere!
Atmosfære Score: 
78%
Forsiden af Vol 2, no 7 - 1989
Subscribe to RSS - Wasteland