Home » Adventures » Atalan

Atalan

Hints: 

*Grav lidt hist og her på stranden og bind rebet til ankeret.

*Hvis du er i besiddelse af en maske, kommer du let og smertefrit forbi de indfødte i junglen. *Spil på fløjten ved slangen, den kommer til at kede sig og forlader derfor stedet.

*Kast spydet efter tigeren, men husk at tage skindet med dig igen.

*Bierne skal ruges ud med en gren fra bålet. Kravl derefter op efter honningen.

Mikkel (HAK) Jakobsen.


Fra Odense pipper Finn Bolding løs af hele sit desperate hjerte.

-Jeg har så godt som løst eventyret med undt. af, at jeg ikke kan finde lokationen med de stikkende insekter - det giver mig Bismag.

*Ha! (-; Ho! Somme tider kan man ikke se skoven for bare træer. Løber du forvirret rundt hjælper det måske at ”Hive” efter vejret? Har du ”brændt” dig på camp fire?


Jeg kan ikke få lavet en fiskestang til trods for, at jeg har orm og honning. Hvis det er en line, jeg mangler, hvor er denne så henne? (Min score er 85 %).

Well, Finn. Jeg har nu aldrig hørt om honningfisk I Du skal have en stang og noget snor (godt antaget) og disse ting finder du henholdsvis på den anden side af åen og på den anden side af åen. Kan det være lettere? Det mente Claus Mathiesen i hvert tilfælde ikke.

Essay: 

Bølgerne slog ind over dækket og stormen rasede. Skibet knagede og bragede. Da det splintre- des stod jeg tæt ved masten, og da jeg ikke kunne svømme, greb jeg den som min eneste chance.

Jeg vågnede på en strand. Masten lå ved si- den af mig. Jeg huskede, at kaptajnen havde sagt, at vi skulle gøre øen britisk i dronningens navn og kalde den "Atalan", Det måtte altså være her. Jeg gik lidt rundt, og fandt ud af, at stranden var helt omgivet af høje klipper. Så fandt jeg en spade, og gravede lidt hist og her. Et anker og noget tov var gevinsten. "Aha", her var min chance. Binde, binde, binde, smide det hele op på kanten af klippen og kravle op.

Vel oppe kiggede jeg mig omkring og fandt en muskedonner. Den så meget værdifuld ud, så den nuppede jeg (og det er hvad hele spillet går ud på (nej, ikke sådan at essayen er slut nu, men sådan at man skal rende rundt og finde skatte!)). Jeg prøvede at gå ind i junglen og var nær blevet ædt af en snerrende og frådende tiger (tigergalskab?). Jeg gik tilbage og prøvede stien mod vest. Så kom jeg til en bro, som jeg med stor forsigtighed forcerede. På den anden side var en lampe (prøv at gnide på den. Ikke så sjovt som Zak, men alligevel vældigt festligt.). Jeg gik lidt rundt og kom til et bål. Da jeg undersøgte det lidt fandt jeg noget ristet vildsvin og en rygende gren (Acme immortal smoke???). Lidt mod vest, en vred indfødt! Ikke godt. Slet ikke godt. Jeg valgte stilfuldt at sige "Thank you for tea, gentleman", og gå stille tilbage over broen (læs: FLYGTE!!!). Næste stop: ruiner ne. Her er en bue, den er rar at have i tilfælde af, at man finder en pil. Det næste jeg mødte var en bunke jord. Grave, grave, grave, hov, hvad var det. Altid rart at ha’. Nu fik jeg lyst til at trave lidt videre, så det var mit næste træk. Tændstikker, så kan jeg tænde lampen. Tilbage til landsbyen, hvor man ikke kunne komme ind i nogle huse, da der var mørkt. Ahh, det kastede lys over land (Ø!), Hmmm... de ting kan jo nok bruges til noget. Hej! En medicinmandsmaske’ Det må ham prutten da have respekt for! Korrekt, da jeg kom gående flygtede han med et skrig, der var Nightmare on Elm Street værdigt. Mmm... frugter! Føj for biiip, der er orm i! Nå, den kan vel altid bruges, om ikke andet til kompostbunken derhjemme - HVIS jeg altså kommer hjem. Så skal der komme en båd... Båd! Det minder mig om vandfaldet. Dem går folk altid igennem i bøgerne....

Inde bag vandfaldet var der stille. Jeg fandt en sølvfløjte og gik lidt videre. Ham der må da ha’ haft noget af værdi med sig... nå. der! Hen til den store hule med carvingsne. Hmmm... Måske.. RUMLE! BANG! En hem’li’ dør! hvad kan man mon lave derinde??? Nå, se’fø’li’! man skal jo bare kigge sig for! Næææ, hvor smukt. Fløjte... Nåja, slangen er sikkert musikalsk. Bierne skræmmes væk med røg. Ind i hulerne igen. Jeg tossede lidt rundt og mødte et alter. “Gu’ve’, hvad de guder ka’ li’?”. Aaahja, og jeg blev endda betalt! ! !. Så sker der vist ikke mere her, der- er tihvertifald ikke flere rum. På bambusmarken fik jeg en ide. Man kan jo fælde bambus til en båd! Inde i minen var der en hammer og noget guld. Lave, lave, nå, ikke lige, hvad jeg havde forestillet mig, men det kunne vel gå an. Hjælp! Det er med at være hurtig når maxi skal tilbage! Det mindede mig om tigeren (hvor er forbindelsen?, red.). Inde i shelteren var et spyd, stakkels tiger. Men tigerskind er da også værdifulde...

Hvodden kommer man nu over- sådan en kløft... tja, en primitiv bro er let at finde... Nede på stranden med de mange sjove sten fandt jeg en konkylie i sandet. Dværgen laver knurrende lyde, han er nok sulten. Tak så meget! Nu kunne jeg komme ind i templet, hvor jeg fandt et par skatte. Så kunne jeg også komme ned i den lille cove, hvor man ellers ikke kunne komme op fra. Lidt undergravende virksomhed og et bang senere var jeg et kort rigere. Hvad forestiller det? Så må jeg jo tilbage igen. En rubin. Så er jeg da så meget rigere. Nu kunne jeg osse finde en elefant-gravplads. Den dims kan nok bruges til et Steinway... Lidt videre, så fandt jeg en sø med guldfisk. Jeg havde både orm og line, så det var bare igang! Hvad kunne man mon bruge sådan en sød lille fisk til? Tja, man kan vel altid partere den. Den havde vist aldrig hørt om Brugsens pyramide-plan. Nå, skidt med det, for nu kunne jeg se en plet i horisonten, som langsomt voksede sig større. En motorbåd!! Jeg var reddet!!!!!

Epilog

Da jeg kom hjem solgte jeg alle skattene. Jeg blev rig, men jeg brugte en del af rigdommen på at lære at svømme...

-Zaz.

Forsiden af Vol 3, no 4 - 1989
Forsiden af Vol 3, no 2 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 12 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 8 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 7 - 1989
Subscribe to RSS - Atalan