Home » Adventures » Black Knight Adventure, the

Black Knight Adventure, the

Hints: 

-Pt.1:  Hvor finder jeg arrow henne? Jeg står ved svingbroen med magic bow og rope.

*Du skal en tur ind i workshoppen og kigge under workbench'en. 

-Pt.2: Jeg har løst spillet med 95 points. Hvor får man de sidste 5? Jeg har ikke brugt broom, leaves and pot, så vidt jeg ved!

*Funny question. Hvor du mangler 5 point, kan jeg umuligt svare på uden at vide, hvad du har gjort! Måske skal du mangle 5!? (He-he). De tre objecter du nævner, har jeg heller ikke brugt. 

NYX.


-Pt.2: Jeg har flg. inventory i starten. (Broom, pot, length of hemp). Hvordan tager jeg branch fra dæmningen? Jeg skal vel bruge branch, hemp og broken pot til at lave en økse for at kunne fælde det store træ. Hvilken funktion har broom?

*Dine anelser er ikke rigtige med hensyn til øksen, men en god puzzle værd. Godt tænkt! Her skal du dog blot binde Hemp sammen med Vine fra træet. Så binder du den lange ende til branch, sætter det lange ben foran og du har nu både en udtørret sø og en økse. Broom har ingen betydning, men er kun scenery!


-Pt.2: Jeg har løst pt.1 og er naturligvis gået igang med pt.2, hvor jeg står foran ”Hound of Baskerville” (bloodhound) og aner ikke, hvad jeg nu skal gøre? Forøvrigt et godt Home-grown adventure!

*Du skal såmænd blot binde hundehalsbåndet til køteren og spadsere igennem mazen! Kan det være nemmere?


Pt.1

*Spillet behersker en vidunderlig help-routine, så brug den før du læser disse tips.

*Don' rush! - Forhast dig ikke med hensyn til riven. Alt til sin tid.

*Du har ikke nøde at give den "hammer" i dette adventure.

*Alle gode gange to siger vi også med hensyn til lansen. Den åbner nye veje for dig både i den ene og den anden retning,

*Har du griller så gennemsøg debris og slå til.

*Hesten mangler noget at lægge hovedet på, når den sover. Blot skal det skæres op først!

Pt.1

*Ovenpå Per Nielsens tips i vol. 2, nr. 8, side 34 er det svært at konstruere nye og geniale. Døm selv!

*Staven ikke at forveksle med broom får nordenvinden til at lægge sig. Et problem, der må cirkle rundt i mange hoveder.

*Vagten ved broen skal "sables" ned!

*De andre vagter er imidlertid ikke sådan at narre. Måske lykkes det for dig, hvis du kaster den første for fødderne af dig?

*Køkkendøren giver ikke efter for en skulder. Nøglen til problemet finder du på broen.

*Slutteligt vil jeg gentage den gamle regel fra Arrow of Death I. "Alle gode gange tre"

Essay: 

Før du henter noget vand, går du ud af rummet og ind i det, der ligger til nordvest. Derinde er der kun en hylde og en krog. På krogen hænger et kysk-hedsbælte, og da du ikke har brug for det, lader du det hænge. I stedet vil du undersøge hylden, men da du ikke kan nå den henter du egekisten fra tjenerens værelse. Den står du op på i lukket tilstand, og ser at på hylden ligger en tændstiksæske. Den tager du selvfølgelig med for at kunne tænde faklen. Efter at godset nu er blevet grundigt undersøgt, går du ned til floden for at hente vand... Derefter fugter du slibestenen og sliber kniven. Da kniven nu er skarp, skærer du puden i stykker og ud fra den falder nogle tørrede havreflager. Dem tager du med dig og efterlader både kniven, spanden og trevlerne fra puden. Da alt nu er udforsket i byen, går du tilbage til vejkrydset. Her ser du, at alle dine ting stadigvæk ligger, hvor du efterlod dem. Herfra tager du smørret og faklen og går nordpå! Du bliver standset af en dværg, som du bestikker med guldmønten og fortsætter nordpå! - Og den tur, den må I vente med til næste gang.
Du står nu ved en flodbred, og da du jo ikke kan svømme, får du øje på en båd, der ligger på den modsatte side af floden. Du kaster rebet over i båden og trækker den til dig. Ved hjælp af lansen stager du dig over på den anden bred. Herovre bliver du enig med dig selv om, at du hellere må hente de andre ting, inden det bliver mørkt. Derfor smider du alle de ting du bærer på - undtagen lansen - og sejler tilbage.
Efter et par overfarter har du alle tingene hos dig. Du tager følgende med: Faklen, tændstikkerne, smørret og stigen. Derpå går du nord og derfra øst, og står nu foran en klosterport, hvor hængslerne trænger gevaldigt til at blive smurt. Det klarer du med smøret og går ned i klostret. Her er der bælgragende mørkt, og du tænder derfor faklen. Vel indefor går du østpå indtil du står i en spisesal. På bordet finder du en sød lille klokke, som du tager og går vest. Nu befinder du dig i et nyt rum (surprised?, red). Her finder du en hylde, hvorpå der ligger en papirrulle, som du også tager og - phew, vestpå, nordpå, og fortsætter i den retning indtil du er i en af klostrets buegange, hvor der er et hul i loftet. “Hvor er det godt jeg har stigen med”, tænker du, mens du kravler op. Du havner i et lille rum, hvor der ligger en røgelsespind, og da den er det eneste af værdi her, tager du selvfølgelig den. Du går ned, wheeee, og ud af klostret.
Inden du går hen til hulen mod vest, henter du biblen for der er onde onder derinde, der skal jages væk. Du vinker derfor med biblen. Vente-vente. Ingenting sker... så læser du papirrullen... et ring med klokken...? og til sidst tænder du røgelsespinden. Nu går du vest og hæren er overvundet. Efter disse dejlige ting er brugt, smider du dem og henter misteltenen, hesteskoen, havren og pilen ved flodbredden. Du går ind i hulen hvor en åbning fører nord lige ind til et rum, hvor der sidder en dæmon. Heldigvis bliver han forskrækket over at se hesteskoen, så du får lov til at gå ind i rummet til venstre. I denne store hule finder du en halvfuld varulv. Misteltenen propper du i gryden, og hulen oplyses af et lyn!! Foran dig ligger buen du har ventet på længe. Du går ud af hulen og nordpå, hvor du møder en vildhest som du giver den sidste spiselige genstand, hvorefter den forsvinder og du kan fortsætte nordpå. Du står nu foran en kløft, hvor broens mekanisme er smadret på denne side. På den anden side af kløften hænger noget tungt i et reb for at holde broen oppe. “Det er intet problem”, tænker du, spænder buen, lægger pilen til rette og skyder rebet over så broen svinger over til dig.“Hurra!”, råber du. “Nu kan den sorte ridder bare vente sig. Jeg skal hævne alle de lig, Jeg indtil nu har mødt.” - Endnu mere ‘sultet’ end nogensinde før går du over broen.

Henrik Egern Jensen.

Ja, en flot afslutning på denne essay-løsning til et ligeså flot adventure. Se Get Rid Of Your S***! for info om dette.

Forsiden af Vol 3, no 3 - 1989
Forsiden af Vol 3, no 2 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 12 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 8 - 1989
Subscribe to RSS - Black Knight Adventure, the