Home » Adventures » Fish

Fish

Hints: 

Jeg har siddet lidt med FISH, som godt nok ikke er helt nyt, men dog heller ikke ret gammelt! Der sidder måske nogle og tumler med dette skrupskøre adv., der er ikke helt almindeligt og godt kan være lidt vanskeligt at binde an med. Det vil jeg prøve at råde bod på her ved at tipse SMALL WARP, SMOOTH WARP og JAGGED WARP. Så må i selv prøve at klare LARGE WARP.
Først SMALL WARP: Bed en om at lave kaffe. Tag nu cassetten og åbn døren, gå west et par gange og tryk på switch og åbn trædøren. Gå South og tag alt fra bin, nordpå igen og åbn den dør. Gå nord og smæk (shut) døren og pres knappen ind, åbn skabet og tag rensebåndet (cleaner). Stil nu styrken (fader) til en, to, fem, mange?? Læg rensebåndet i og spil det. Tag det ud igen og læg nu cassette båndene i og vær opmærksom på numrene, du kan nu stille talkoden i låsen og lukke cabinet op og tage det, der er inden i!!!
SMOOTH WARP: Den er den sværeste, svnes jeg!!. Gå SE et par gange og tag cage og luk det op. Gå west og smid cage. Gå nu NW et par gange og tag disc, gå east og south et par gange hver, og tag mould. East og åbn skabet, tag handskerne og tag dem på. Tag crucible, tongs og hammer, stop disc ned i crucible. Hold den med tangen og hold den ind over ilden, put nu guldet i mould og gå west et par gange, NW, E, Wait, Wait, Wait slå nu på mould med hammeren og tag R...
JAGGED WARP: Tag bukserne på, gå south og flyt skidtet. Tag faklen og tænd den. Gå east et par gange eller fire og south. Tag pew og sluk faklen, nu nord et par gange, smid pew og tænd faklen. Gå nu ned og syd flyt skidtet og lidt til, nu længere ned og tag cord, nu helt op igen og stil dig oven på pew og kravl op (arch), bind nu cord til gargoyle. Ned igen og træk i cord og tag gargoyle. Nu ned igen og south og sæt lid fast i døren. Længere ned endnu og løsne cord ok stop gargoyle ind i hullet: kik nu ind i chalice og tag chalice og grommet.
LARGE WARP: (Han kunne ikke lade være. Red.) Kik under fishton og tag passet, tag også fishofax og tryk på knappen (switch). Sæt nu din hånd ovenpå på håndprinteren, cg du kan komme med toget!!!.

A-MOC


-Hvordan lager jeg kaffe til produceren? Hva skal jeg gjøre i området i bilen?

*Du skal ikke lave kaffe, Kenneth! Fortæl Rod, at han skal gøre det. I bilen flytter du lidt på tingene i førerhuset, så har du en fakkel. (Læs iøvrigt A-MOC's tips til Fish i A-MOC's Corner på side 11 i dette nummer"'.


-Steen Bundgaard kan ikke klare Dark Warp. Han ved at cylinder skal anskaffes, men døren til professoren kan ikke åbnes!

*Claus Mathiesen fortæller, at for at komme ind på professorens laboratorium, skal du sætte dig ned og logge ind på terminalen!

Forsiden af Vol 3, no 4 - 1989
Forsiden af Vol 3, no 3 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 12 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 7 - 1989
Subscribe to RSS - Fish