Home » Adventures » Guild of Thieves, the

Guild of Thieves, the

Hints i blad:

Hints: 

*For at komme over de farvede felter under templet skal man fra det sorte felt gå; SE, E, SE, SW, SE, (N, E, S, E). Og tilbage: NW, N, E, NW, NW, (NW, NW, SW, N). (Skrevet, for ikke at afsløre for meget, så de fire sidste puttes ind mellem de fem første).

*Når du har fundet terningerne og er begyndt at rulle skal du skrive 5 hver gang fru Lykke dukker op (4 gange).

*På kontoret i banken skal du ryste champagnen, smide flasken og buret med fuglen, forlade kontoret og putte dit tyggede tyggegummi i nøglehullet, hvorefter du kan spille lut og synge “Urfanore Pendra”.

Brian Lassen


-I White Room er der en Opaque Case med 4 slots og jeg har de 4 kort. men i hvilken rækkefølge skal de ind? I Claustrophobic Chamber vil jeg gerne op ad rebet, men glider-hele tiden. Please hjælp me!

*Jeg vil tillade mig at starte bagfra Robert. Du skal en tur ud i tempelgården og se dig om efter et par handsker. Så er slippery rope ingen forhindring. Med hensvn til opaque case og farverne så regn dig frem. 4! (Fakultet 4). Okay, der er 24 muligbeder. Hver terning skal vise en 5'er. Rul den indtil da og put så, ja nu bliver det svært: red i red slot, green i green slot, yellow i yellow slot og til sidst "ta-daa", den sværeste af alle; blue i blue slot!

NYX.

Forsiden af Vol 3, no 3 - 1989
Forsiden af Vol 2, no 7 - 1989
Subscribe to RSS - Guild of Thieves, the