Home » Adventures » Manhunter

Manhunter

Hints: 

*Den labyrint du kommer til, efter at du er blevet skyllet gennem kloaken har du set før. Det er den fra videospillet. Find alle 12 keykards, de ligger samme steder som boldene i videospillet.

*Ved Coney Island skal du spille det spil, hvor dukkerne skal skydes ned. Ram de samme dukker i samme række­følge, som de blev ramt i videospillet, idet du skal gå den vej, hvor du skyder færrest mulige dukker ned.

*Når det er gjort, giv manden bag disken amuletten og du vil modtage din præmie. Løs ordgåden.

*I natklubben er der een person, der er forskellig fra de andre. Find den person og bliv belønnet med et extra keykard.

Andreas J. Dirksen.


-Jonas Buur Sinding spurgte sidst, om der fandtes een eller anden venlig sjæl, der kunne hjælpe ham igennem parken!

*V. h. a. trackeren, finder du med lidt meget tålmodighed ud af, at du skal gå af vejene 6-81-7-22-61-6-81-8-91. 22 vil sige at gå tilbage, hvorfra man kom.
(Vi takker Andreas for denne løsning på problemet ligesom vi takker ham for de øvrige indsendte tips til Manhunter, der er at finde andetsteds i bladet)


-Hvad skal brækjernet bruges til, og hvor finder man det? Hvordan kommer man forbi dragen? Efter parken har jeg fået identificeret en vis Harvey og besøgt ham, men hvad nu? På American Museum er der en dør med en slå for. Hvordan åbner man den? Hvad skal man på diskoteket udover at hente et keycard? Hvad skal lysene i kirken bruges til? Hvorfor kommer dværgen ikke frem efter 2. dag?

Brækjernet skal bruges til at åbne den sidste dør i American Museum, og det ligger hvor slåskampen har fundet sted. Den sidste dør er iøvrigt identisk mws swn med slåen for. Pålidelige kilder har oplyst, at man skal hypnotisere dragen, hvilket gøres med medallionen! I kirken er der en fyr, der går over til venstre. Lysene tændes i den række­følge, som du er blevet informeret om ved at følge efter manden. Du skal kigge ind i mandens bankboks, hvor­efter du også får det 3. modul. På diskoteket skal du ikke andet end hente eet keycard. Problemet omkring dværgen må uddybes lidt nærmere, før vi kan svare.

Forsiden af Vol 3, no 4 - 1989
Forsiden af Vol 3, no 3 - 1989
Subscribe to RSS - Manhunter